Ainesosat
6 | Vaasan Lapin Rieskanen perunaa |
4 rkl | vihreää pestoa |
2 dl | juustoraastetta |
200 g | katkarapuja |
2 | valkosipulinkynttä hienonnettuna |
200 g | minitomaatteja |
2 palloa | mozzarellaa |
tuoretta tilliä |
Ohje:
Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen. Asettele rieskaset leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja sivele niiden päälle pestoa. Ripottele päälle juustoraaste, katkaravut ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Paista uunin keskitasolla 220 asteessa 5 – 6 minuuttia. Pizzojen paistuessa puolita minitomaatit ja revi mozzarella paloiksi. Nostele kypsien pizzojen päälle minitomaatit, revitty mozzarella ja tuoretta tilliä. Tarjoile heti.
Vinkki: Voit halutessasi leikata rieskasista nelikulmioita.