Ainesosat

6 Vaasan Lapin Rieskanen perunaa
4 rkl vihreää pestoa
2 dl juustoraastetta
200 g katkarapuja
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
200 g minitomaatteja
2 palloa mozzarellaa
tuoretta tilliä

Ohje:

Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen. Asettele rieskaset leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja sivele niiden päälle pestoa. Ripottele päälle juustoraaste, katkaravut ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Paista uunin keskitasolla 220 asteessa 5 – 6 minuuttia. Pizzojen paistuessa puolita minitomaatit ja revi mozzarella paloiksi. Nostele kypsien pizzojen päälle minitomaatit, revitty mozzarella ja tuoretta tilliä. Tarjoile heti.

Vinkki: Voit halutessasi leikata rieskasista nelikulmioita.