Ainesosat
3 | Vaasan Lapin Rieskanen ohraa |
n. 3 rkl | valmista tomaatti-pastakastiketta |
n. 10 viipaletta | pepperonia tai pikkusalamia |
½ ptk (n. 60 g) | mozzarellaa viipaloituna |
3 rkl | vastaraastettua parmesaania |
n. 1 dl | kivettömiä kalamata-oliiveja |
mustapippuria | |
Tarjoiluun: | rucolaa |
Ohje:
Kuumenna grilli, parila- tai paistinpannu. Paista rieskasta ensin noin minuutti. Käännä rieskanen ja levitä sille pastakastiketta ja muita täytteitä. Jatka paistamista keskilämmöllä muutama minuutti tai kunnes juusto sulaa hieman. Tarjoa rucolan kanssa. Paista loput pepperonipitsaset.
Vinkki: Voit myös paistaa rieskaset 250-asteisessa uunissa n. 5 min.