Ainesosat
4 | Vaasan Hampurilaissämpylää, The BRGR Gourmet burgerisämpylää tai Mini Hot Dog sämpylää |
4 | naudan ulkofileepihviä pihveinä burgeriin ja neljään osaan leikattuna minihodariin |
4 | Gouda viipaletta |
4-8 | salaatinlehteä |
4rkl | marinoitua punasipulia |
4rkl | Dijon-majoneesia |
ketsuppia maun mukaan | |
Juuresranskalaiset ja tilli creme fraiche: | |
1pss | juuresranskalaisia |
1prk | creme fraiche |
1rkl | hakattua tilliä |
ripaus | suolaa |
ripaus | mustapippuria |
Ohje:
Penkkiurheilija BRGR:
Paista naudan ulkofilee pihvit haluamaasi kypsyyteen. Paahda sämpylät panulla tai uunissa. Levitä kanteen ja pohjaan dijonmajoneesi. Kasaa pohjan päälle, pihvi, raita ketsuppia, gouda viipale, marinoitu punasipuli, salaatti ja paina kevyesti kansi päälle. Tarjoile juuresranskalaisten ja tilli creme fraichen kanssa.
Mini hodareissa leikkaa pihvit neljään osaan ja kasaa samaan tyyliin.
Juuresranskalaiset ja tilli creme fraiche:
Laita juuresranskalaiset uuniin, pussin paisto-ohjeen mukaan.
Sekoita creme fraiche, tilli, ripaus suolaa ja mustapippuria keskenään.