Ainesosat

4 Vaasan Hampurilaissämpylää, The BRGR Gourmet burgerisämpylää tai Mini Hot Dog sämpylää
4 naudan ulkofileepihviä pihveinä burgeriin ja neljään osaan leikattuna minihodariin
4 Gouda viipaletta
4-8 salaatinlehteä
4rkl marinoitua punasipulia
4rkl Dijon-majoneesia
ketsuppia maun mukaan
Juuresranskalaiset ja tilli creme fraiche:
1pss juuresranskalaisia
1prk creme fraiche
1rkl hakattua tilliä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Ohje:

Penkkiurheilija BRGR:

Paista naudan ulkofilee pihvit haluamaasi kypsyyteen. Paahda sämpylät panulla tai uunissa. Levitä kanteen ja pohjaan dijonmajoneesi. Kasaa pohjan päälle, pihvi, raita ketsuppia, gouda viipale, marinoitu punasipuli, salaatti ja paina kevyesti kansi päälle. Tarjoile juuresranskalaisten ja tilli creme fraichen kanssa.

Mini hodareissa leikkaa pihvit neljään osaan ja kasaa samaan tyyliin.

Juuresranskalaiset ja tilli creme fraiche:

Laita juuresranskalaiset uuniin, pussin paisto-ohjeen mukaan.
Sekoita creme fraiche, tilli, ripaus suolaa ja mustapippuria keskenään.