Ainesosat
1 | Vaasan The BRGR sämpylä |
150-200 g | naudan jauhelihaa |
suolaa & mustapippuria | |
3 siivua | chorizoa |
1/2 | sipuli |
1/2 dl | majoneesia |
1/4 tl | savupaprikajauhetta |
2-3 | siivua manchego-juustoa |
rucolaa |
Ohje:
Muotoile jauhelihasta pihvi ja paista se halutun kypsyiseksi pannulla tai grillissä. Mausta pihvi molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla.
Paista pannulla myös chorizosiivut rapeiksi.
Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Paista sipulirenkaat chorizon paistamisesta jääneessä rasvassa tai öljyssä pehmeiksi ja kauniin paistuneen värisiksi. Mausta ripauksella suolaa.
Paahda tai paista The BRGR Gourmet burgerisämpylän puolikkaat.
Mausta majoneesi savupaprikajauheella ja levitä majoneesia sämpylän pohjalle ja kanteen.
Täytä hampurilainen rucolalla, paistetulla sipulilla, pihvillä, chorizolla ja manchegolla.