Ainesosat
4 kpl | Free From Kaura-pellavapalaa |
4 kpl | Kananmunaa |
12 kpl | Vihreää tankoparsaa |
4 viipaletta | Prosciutto kinkkua |
4 rkl | Kevytmajoneesia |
100 g | Baby pinaattia |
Sormisuolaa ja mustapippuria |
Ohje:
Keitä kananmunia noin 6-7 minuuttia, niin että keltuainen jää hieman löysäksi. Kuori tankoparsat kuorimaveitsellä niin että vaaleanvihreä pinta palajastuu. Keitä sitten parsat kiehuvassa vedessä noin 2 minuuttia ja nosta sivuun.
Kuori kananmunat. Levitä Kaura-pellavapaloille majoneesia, ja kasaa päälle pinaattia, 3 tankoparsaa, prosciutto siivu ja kananmuna, joka halkaistaan vasta leivän päällä, jotta löysä keltuainen valuu leivän väliin.
Ripottele päälle sormisuola ja mustapippuri. Aseta kansi päälle ja tarjoile.