Ainesosat

4 kpl Free From Kaura-pellavapalaa
4 kpl Kananmunaa
12 kpl Vihreää tankoparsaa
4 viipaletta Prosciutto kinkkua
4 rkl Kevytmajoneesia
100 g Baby pinaattia
Sormisuolaa ja mustapippuria

Ohje:

Keitä kananmunia noin 6-7 minuuttia, niin että keltuainen jää hieman löysäksi. Kuori tankoparsat kuorimaveitsellä niin että vaaleanvihreä pinta palajastuu. Keitä sitten parsat kiehuvassa vedessä noin 2 minuuttia ja nosta sivuun.

Kuori kananmunat. Levitä Kaura-pellavapaloille majoneesia, ja kasaa päälle pinaattia, 3 tankoparsaa, prosciutto siivu ja kananmuna, joka halkaistaan vasta leivän päällä, jotta löysä keltuainen valuu leivän väliin.

Ripottele päälle sormisuola ja mustapippuri. Aseta kansi päälle ja tarjoile.