Ainesosat
1 kpl | |
1 | Vaasan Hampurilaissämpylä |
200 g | naudan jauhelihaa |
2–3 | paneroitua sipulirengasta |
2 rkl | majoneesia |
2 siivua | cheddarjuustoa |
1/2 | suolakurkkua |
kourallinen | perunalastuja |
kourallinen | suikaloitua romainesalaattia |
öljyä paistamiseen | |
suolaa ja mustapippuria | |
Ohje:
Paista jauhelihapihvit kypsiksi. Paista sipulirenkaat kuumiksi. Paahda hampurilaissämpylät. Voitele hampurilaisen pohja ja kansi majoneesilla. Asettele pohjalle romainesalaatin suikaleet, sitten pihvi, cheddarsiivu, toinen pihvi ja toinen cheddarjuustosiivu.
Asettele päälle viipaloitu suolakurkku, sipulirenkaat ja perunalastut. Paina kansi päälle.