Ainesosat

2-3 pkt Vaasan The Bao-höyrysämpylöitä
400 g maustamatonta tofua
2 valkosipulinkynttä
1 rkl soijaa
1 rkl seesamiöljyä
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl seesaminsiemeniä
Kirpeä sipulimajoneesi:
1,5 dl majoneesia
2 rkl kuivattua, paahdettua sipulia
2 rkl limettimehua
Lisäksi:
150 g sokeriherneitä
1 rkl seesamiöljyä
2 dl itusalaattia

Ohje:

Kuivaa tofu talouspaperilla ja raasta se raastinraudan isoimmalla puolella. Hienonna valkosipuli isoon kulhoon ja mittaa joukkoon soija, öljyt ja seesaminsiemenet. Lisää raastettu tofu joukkoon ja kääntele, että maut tasoittuvat. Levitä tofu leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 200 asteessa 25-30 minuuttia. Sekoita tofua pari kertaa paahtamisen aikana.

Sekoita majoneesin joukkoon paahdettu sipuli ja puristettu limettimehu.

Paista sokeriherneitä seesamiöljyssä muutama minuutti.

Lämmitä baot ohjeen mukaan höyryttämällä (1-2 min) tai mikrossa (30 sek). Täytä baot majoneesilla, tofulla, sokeriherneillä ja itusalaatilla.