Ainesosat
Vaasan Kotiuunin Vadelmasydänmunkkeja | Toffee- tai nougatmakeinen, vadelmia |
Vaasan Kotiuunin Omenaviinereitä | Cantaloupemelonia, karhunvadelmaa, sitruunamelissaa |
Vaasan Kotiuunin Tomaatti-mozzarellapasteijoita | Pieniä mozzarellapalloja, kirsikkatomaatteja |
Vaasan Kotiuunin Lihapasteijoita | Rosmariininoksia, tummia viinirypäleitä |
Ohje:
Vadelmasydäntikut
Leikkaa Vaasan Kotiuunin Vadelmasydänmunkki neljään osaan. Pistä tikulla munkkipalaan kiinni pehmeä toffee tai nougatmakeinen ja vadelma.
Hedelmäviineritikut
Paista Vaasan Kotiuunin Omenaviinerit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa viinerit kolmeen osaan. Pistä viinereihin cocktailtikuilla kiinni viipaloiduta cantaloupemelonia ja karhunvadelmaa. Koristele tikut sitruunamelissalla.
Tomaatti-tuplajuustopalat
Paista Vaasan Kotiuunin Tomaatti-mozzarellapasteijat pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa pasteijat kolmeen osaan. Pistä cocktailtikulla kiinni pasteijaan pieni mozzarellapallo ja kirsikkatomaatti.
Lihapasteijatikut
Paista Vaasan Kotiuunin Lihapasteijat pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa pasteijat kolmeen osaan. Pistä rosmariininoksalla pasteijaan kiinni halkaistu tumma viinirypäle.