Ainesosat
4 kpl | Vaasan the BRGR sämpylää |
4 kpl | rotukarjan burgerpihviä |
1 kpl | buffalomozzarella neljään osaan leikattuna |
2 dl | tomaattimurskaa |
1 kpl | valkosipulinkynttä hienonnettuna |
1 rkl | tuoreen timjamin lehtiä |
24 ohutta viipaletta | salamia tai vastaavaa makkaraa |
1 dl | mozzarellajuustoraastetta |
½ puntti | tuoretta basilikaa |
suolaa ja pippuria |
Ohje:
Sekoita tomaattimurskan joukkoon hienonnettu valkosipuli ja timjaminlehdet. Mausta voimakkaasti suolalla ja pippurilla. Levitä tomaattikastike tasaisesti sämpylöiden leikkauspintojen päälle ja ripottele mozzarellapalat kastikkeen päälle tasaisesti. Asettele salamiviipaleet tasaisesti juustoraasteen päälle niin, että salami peittää juustot ja kastikkeet allensa. Paahda sämpylöitä salamipuoli alassuin keskikuumalla pannulla kunnes makkarat ovat paistuneet. Paahda hetki vielä sämpylän ulkopinnalta ja siirrä syrjään. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla tai grillaa grillissä mediumiksi. Nosta pihvit sämpylän pohjien päälle ja aseta pihvin päälle vielä buffalomozzarellaa ja tuoreen basilikan lehtiä. Kansi päälle ja herkku on valmis!