Ainesosat
4 kpl | Vaasan The BRGR sämpylää |
4 kpl | Naughty BRGR burgeripihviä |
2 dl | Naughty BRGR Base aiolia |
1 | Limetin mehu ja raastettu kuori |
1 rkl | Chipotle-chilikastiketta |
2 kpl | Avokadoa |
2 kpl | Tomaattia |
1 kpl | Keltasipuli, kuorittuna |
1 pnt | Tuoretta korianteria, hienonnettuna |
1/2 | Punainen chili, hienonnettuna |
1/2 | Sitruunan mehu |
4 tl | Naughty BRGR Cuba-suolaa |
2 dl | Nachoja |
Suolaa ja pippuria |
Ohje:
Sekoita aioli, puolet korianterista, chipotle-kastike, limetin mehu ja raastettu kuori. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuutioi toiseen kulhoon tomaatti ja keltasipuli. Sekoita joukkoon loput korianterista, sitruunan mehu ja hienonnettu chili. Halkaise avokadot, poista kivi ja polta kaasupolttimella avokadon pinta tummaksi. Poista avokadon malto lusikalla, viipaloi se ja mausta suolalla ja pippurilla.
Paahda sämpylät uunissa 180 asteessa 3 minuuttia tai pannulla. Mausta pihvit kauttaaltaan Cuba-suolalla ja grillaa kuumassa grillissä 3 minuuttia per puoli. Levitä majoneesi sämpylän leikkauspinnoille ja kokoa burgeri reseptin aineksista niin, että nachot jäävät yläkannen alle. Ne tarjoavat purtaessa loistavaa rapeutta.