Ainesosat
8 kpl | Vaasan Hot Dog -sämpylää |
400 g | mustaamakkaraa |
voita tai rypsiöljyä paistamiseen | |
puolukoita | |
Kirkas coleslaw: | |
150 g | valkokaalia |
1 | iso porkkana |
1/2 dl | rypsiöljyä |
2 rkl | valkoviinietikkaa |
1/2 tl | suola |
ripaus mustapippuria rouhittuna | |
Puolukkaranskankerma: | |
200 g | ranskankermaa |
1 dl | puolukoita |
1/4 tl | suolaa |
ripaus sokeria |
Ohje:
Suikaloi kaali, kuori ja raasta porkkana. Sekoita kastike öljystä, etikasta, suolasta ja pippurista. Sekoita kastike kaaliin ja porkkanaan.
Sekoita puolukkaranskankerman ainekset keskenään. Viipaloi makkara ja paista pannulla tilkassa rasvaa.
Lämmitä hodarisämpylät.
Kokoa hodarit: levitä sämpylälle puolukkaranskankermaa, asettele coleslaw’ta ja paistettua mustaamakkaraa. Koristele halutessasi muutamalla puolukalla.
Vinkki! Voit halutessasi tehdä kastikkeen myös majoneesista ja puolukasta.