Ainesosat
4–5 kpl | hyvin kypsynyttä tomaattia |
½ | pilkottu sipuli |
3 rkl | hienonnettua korianteria |
1 rkl | oliiviöljyä |
suolaa | |
rouhittua mustapippuria | |
Tarjoiluun | |
grillattuja tai paahdettuja Vaasan Mini Hot Dog -sämpylöitä | |
grillimakkaraa esim. Saarioinen Grilliwurst Chorizo | |
salaatinlehtiä | |
korianteria | |
raastettua pitkään kypsytettyä juustoa | |
maissilastuja |
Ohje:
Tomaattisalsa: Pilko tomaatit ja poista siemenet. Leikkaa tomaatin liha hienoksi. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kaikki yhteen korianterin, oliiviöljyn, suolan ja pippurin kanssa. Keitä salsa kokoon ja anna sen muhia hetki miedolla lämmöllä oikean koostumuksen aikaansaamiseksi (mitä pidempi keittoaika, sitä paksumpi koostumus). Anna jäähtyä.
Laita grillattu makkara Vaasan Mini Hot Dog sämpylälle ja lisää päälle hieman salaattia, korianteria, tomaattisalsaa ja raastettua juustoa. Tarjoile maissilastujen kanssa.