Ainesosat
8 kpl | Vaasan hodarisämpylöitä |
8 kpl | Nakkia tai makkaraa |
4 rkl | Salsaa |
4 rkl | Guacamolea |
1 annos | Pico de Galloa (ohje alla) |
4 rkl | Mango Mayoa (ohje alla) |
8 viipaletta | Vvntage cheddaria |
1 ruukku | Korianteria |
Pico de Gallo: | |
1/2 | Punasipulia |
1/2 tl | Suolaa |
1/2 tl | Sokeria |
Mustapippuria myllystä | |
1 rkl | Punaviinietikkaa |
1 | Chilipalko |
2 | Tomaattia |
1/4 | Kurkku |
3 rkl | Hienonnettua korianteria |
Mango Mayo: | |
1/2 | Mango |
Muutama | Korianterinoksa |
2 dl | Täysmajoneesia |
Ohje:
Paista makkarat kypsiksi ja lämmitä tai grillaa sämpylät halutessasi. Lusikoi hodareille salsaa, guacamolea, pico de galloa ja mango mayoa. Viimeistele korianterilla ja halutessasi nachoilla, salaatilla ja punasipulilla.
Pico de Gallo:
Kuori sipuli ja leikkaa se pienenpieniksi kuutioiksi. Sekoita suolan, sokerin, pippurin ja etikn kanssa. Anna maustua sillä aikaa, kun viimeistelet muut aineet. Kuutioi chili, tomaatit ja kurkku. Sekoita ne korianterin ja muiden aineiden kanssa.
Mango mayo:
Laita kuorettoman mangon hedelmäliha ja korianteri tehosekoittimeen. Aja tasaiseksi. Lisää majoneesi ja sekoita.