Ainesosat
Vaasan Kotiuunin Munkkirinkeleitä | |
Punajuurihummus-fetabagelit | Kananmuna, seesaminsiemeniä, punajuurihummusta, fetajuustoa, minttua, mustapippuria |
Bresaola-viinirypälebagelit | Kananmuna, seesaminsiemeniä, tuorejuustoa, bresaolasiivuja, viinirypäleitä, rosmariinia |
Makeat churro-rinkelit | Kaneli-sokeriseosta, suklaakastiketta, mansikoita |
Ohje:
Suolaiset munkkibagelit
Voitele Vaasan Kotiuunin munkkirinkelit kananmunalla, ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 3 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja halkaise sitten munkkirinkilät kahteen osaan.
- Punajuurihummus-fetabagelit
Levitä pohjaksi jäävälle osalle reilusti punajuurihummusta, murustele päälle fetajuustoa. Lisää tuoretta hienonnettua minttua ja mustapippuria myllystä. Nosta kanneksi jäävä osa täytteen päälle ja aseta tarjolle.
- Bresaola-viinirypälebagelit
Voitele pohjaksi jäävä osa paksulti tuorejuustolla. Levitä päälle bresaolasiivuja ja viipaloituja viinirypäleitä. Hienonna päälle hieman rosmariinia, nosta kanneksi jäävä osa täytteen päälle ja aseta tarjolle.
Makeat churro-rinkelit
Kuumenna Vaasan Kotiuunin munkkirinkelit uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Pyörittele munkkirinkelit lämpiminä kaneli-sokeriseoksessa.
Lämmitä suklaakastike mikrossa. Tarjoile kanelisokeroidut churro-rinkelit kuuman suklaakastikkeen ja tuoreiden mansikoiden kanssa. Nauttikaa ne kastikkeessa dippaillen.