Ainesosat
6 | Vaasan Dark Dog-hodarisämpylää |
2 palloa (125 g) | mozzarellaa |
2 | tomaattia |
1/2-1 dl | pestoa |
1 ruukku | basilikaa |
1/2 dl | pinjansiemeniä |
Lihapullakastike: | |
400 g | naudan jauhelihaa |
1 tl | suolaa |
ripaus mustapippuria rouhittuna | |
rypsiöljyä paistamiseen | |
1 tlk (n. 400 g) | valmista tomaattikastiketta |
Ohje:
Tee lihapullakastike: sekoita suola ja pippuri jauhelihaan ja muotoile massa pieniksi pyöryköiksi. Ruskista pyöryköiden pinnat paistinpannulla öljyssä. Kaada tomaattikastike pannuun lihapullien joukkoon ja hauduta lihapullia vielä noin 10 minuuttia.
Paahda sämpylät, revi mozzarella ja kuutioi tomaatit.
Täytä sämpylät lihapullakastikkeella. Asettele hodareille mozzarellaa ja tomaattikuutioita, lusikoi pestoa ja ripottele basilikan lehtiä sekä pinjansiemeniä.
Vinkki: voit halutessasi paahtaa hodareihin tulevat pinjansiemenet kuumalla pannulla. Näin saat niihin paahtunutta makua.
Vaasan Dark Dog
Vaasan Street Food -tuoteperheen uusin tulokas Dark Dog on rukiinen hot dog -sämpylä. Täysjyväruista 26% sisältävä runsaskuituinen sämpylä on terveellisempi valinta sallittuun hodariherkutteluun.
Dark Dogin koostumus on ihanan muhkea ja maussa on aavistuksen verran makeutta. Dark Dogin pinta kiiltää, kuten pitääkin ja pinnalle on ripoteltu unikonsiemeniä. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa.
Tutustu