Ainesosat
4 kpl | Vaasan the BRGR sämpylää |
8 kpl | rotukarjan burgerpihviä |
8 kpl | cheddar-juustoviipaletta |
2 dl | majoneesia |
2 rkl | ketsuppia |
2 rkl | amerikkalaista sinappia |
½ kpl | suolakurkkua hienonnettuna |
2 kpl | keltasipulia |
2 kpl | tähtianista |
1 rkl | rypsiöljyä |
1 rkl | sokeria |
suolaa ja pippuria maun mukaan | |
1 rkl | tryffeliöljyä |
1 kpl | kokonainen tryffeli viipaloituna |
Ohje:
Sekoita kulhossa majoneesi, sinappi, ketsuppi ja hienonnettu suolakurkku. Mausta myös halutessasi tryffeliölljyllä. Suikaloi sipulit ja paista 5 minuuttia keskilämmöllä pannussa tähtianisten kanssa. Lisää joukkoon sokeri ja mausta suolalla ja pippurilla. Pidä sipuleita pannulla vielä miedolla lämmöllä 5 minuuttia ja poista tähtianikset. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla tai grillaa grillissä mediumiksi. Kun olet kääntänyt pihvit, laita paistetun puolen päälle cheddar-juustoviipaleet. Paahda sämpylät pannulla tai uunissa ja kokoa burgerit reseptin aineksista. Halutessasi voit viimeistellä burgerit myös viipaloidun tryffelin kera.