Ainesosat

NELJÄLLE
1 iso tuorekurkku
3/4 tl suolaa
2–4 valkosipulinkynttä
6 dl maustamatonta jogurttia
1 dl hienonnettua minttua
2 rkl limetinmehua
1 tl sokeria
Feta-toastit:
8 Kauratyynyä
150 g fetajuustoa
3 rkl ranskankermaa
2 dl villirucolan lehtiä

Ohje:

Pese ja raasta kurkku. Sekoita suola kurkkuraasteen joukkoon. Kuori ja raasta tai murskaa valkosipulipuristimella valkosipulinkynnet. Sekoita kurkkuraasteen joukkoon. Mittaa joukkoon jogurtti. Lisää hienonnettu minttu, limetinmehu ja sokeri. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja sokerilla. Nosta keitto kylmään vähintään 10 minuutiksi.

Feta-toastit:

Murenna fetajuusto kulhoon ja sekoita joukkoon ranskankerma. Pese, kuivaa ja hienonna rucolanlehdet.

Levitä fetajuusto-rucolatahnaa kauratyynyjen pinnalle. Paina vastakkaiset leipäpalat kiinni ja leikkaa kolmioiksi. Nauti tsatsikikeiton kanssa.