Ainesosat

1 viipale Vaasan TaikaRuis paahtoleipää
3 rkl kurpitsahummusta
½ dl fetajuustoa murusteltuna
ripaus savupaprikajauhetta
2 rkl granaattiomenansiemeniä
tuoreita mintun ja korianterin lehtiä
Kurpitsahummus:
2 dl kurpitsasosetta
2 dl kikherneitä
½ sitruunan mehu
2 rkl tahinia
2 valkosipulinkynttä
½ dl oliiviöljyä
suolaa

Ohje:

Paahda paahtoleipä ja levitä sille paksu kerros kurpitsahummusta. Murustele hummuksen päälle fetajuustoa ja mausta se ripauksella savupaprikajauhetta.

Ripottele päälle granaattiomenansiemeniä ja viimeistele herkkuleipä mintun ja korianterin lehdillä.

Kurpitsahummus:

Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja aja sileäksi tahnaksi. Tarkista maku. Tarjoile heti tai siirrä kannellisessa astiassa jääkaappiin, jossa hummus säilyy muutaman vuorokauden.