Ainesosat
4 kpl | Free From tummaa siemenpalaa |
180 g | Isoja katkarapuja |
4 rkl | Kevytmajoneesia |
1/2 | Kurkkua |
1 rkl | Tilliä |
1 rkl | Omenaviinietikkaa |
2 rkl | Kevätsipulia silputtuna |
1/2 tl | Sitruunan kuorta |
8 kpl | Punamangoldin lehteä |
Suolaa ja mustapippuria |
Ohje:
Sulata katkaravut pussin ohjeen mukaan ja valuta ylimääräinen neste pois. Laita kulhoon katkaravut, majoneesi, sitruunankuori ja ripaus suolaa sekä pippuria. Sekoita ainekset keskenään.
Pese kurkunpuolikas ja leikkaa juustohöylällä pitkittäin ohuiksi siivuiksi. Laita kurkut laakeaan astiaan ja pirskottele päälle omenaviinietikkaa, tilliä ja ripaus suolaa.
Kokoa leivän päälle kurkkuviipaleet, mangoldin lehdet, katkarapumajoneesi ja silputtu kevätsipuli.
Tarjoile leipä.