Ainesosat

4 kpl Vaasan Soft Dog -sämpylää
4 kpl Merques tuoremakkaraa
Silputtua kevätsipulia
Etikkakurkut:
2 avomaankurkkua
1 rkl hakattua tilliä
1.2.3. liemi:
1 dl väkiviinaetikka
2 dl sokeria
3 dl vettä
Piparjuurituorejuusto:
200g tuorejuustoa
1 rkl raastettua piparjuurta
mustapippuria
suolaa

Ohje:

Kiehauta (1.2.3. liemi) ainekset kattilassa ja nosta jäähtymään.

Viipaloi kurkut pitkittäin ohuiksi viipaleiksi. Laita kurkut kannelliseen purkkiin. Lisää etikkaliemi ja tilli. Laita kansi kiinni ja ravista. Anna maustua vähintään 1/2 tuntia.

Sekoita piparjuurituorejuusto -ainekset keskenään.

Kasaamisohje:

Levitä piparjuurituorejuusto sämpylän molemmille sisäpuolille ja aseta keskelle nakki tai makkara. Laita päälle pari viipaletta etikkakurkkuja ja koristele silputulla ruohosipulilla!