Ainesosat

4 kpl Vaasan Dark Dog -hodarisämpylää
350 g pakastekatkarapuja
1/2 romaine- tai cosmopolitan-salaattia
parmesaania lastuina
Caesarkastike:
1 valkosipulinkynsi
4 sardellifileetä
1 dl hienoksi raastettua parmesaania
1/2 sitruunan mehu
1 tl dijon-sinappia
1 kananmuna
1/2 tl suolaa
2 dl rypsiöljyä

Ohje:

Valmista ensin caesarkastike: kuori ja hienonna valko­sipulinkynsi, laita kaikki ainekset rypsiöljyä lukuunottamatta kapeaan korkeaan astiaan. Valuta öljy päälle. Laita sauvasekoitin kulhon pohjalle ja käynnistä. Nosta sauvasekoitin hitaasti ylös sen käydessä. Laita kastike maustumaan jääkaappiin.

Sulata sitten katkaravut ja suikaloi salaatti.

Täytä hodarisämpylät salaatilla, caesar­kastikkeella, katka­ravuilla ja parmesaanilastuilla.


Vaasan Dark Dog

Vaasan Street Food -tuoteperheen uusin tulokas Dark Dog on rukiinen hot dog -s�mpyl�. T�ysjyv�ruista 26% sis�lt�v� runsaskuituinen s�mpyl� on terveellisempi valinta sallittuun hodariherkutteluun.

 Dark Dogin koostumus on ihanan muhkea ja maussa on aavistuksen verran makeutta. Dark Dogin pinta kiilt��, kuten pit��kin ja pinnalle on ripoteltu unikonsiemeni�. S�mpyl�t ovat valmistettu Suomessa.

Tutustu