Ainesosat
4 kpl | Vaasan Dark Dog -hodarisämpylää |
350 g | pakastekatkarapuja |
1/2 | romaine- tai cosmopolitan-salaattia |
parmesaania lastuina | |
Caesarkastike: | |
1 | valkosipulinkynsi |
4 | sardellifileetä |
1 dl | hienoksi raastettua parmesaania |
1/2 | sitruunan mehu |
1 tl | dijon-sinappia |
1 | kananmuna |
1/2 tl | suolaa |
2 dl | rypsiöljyä |
Ohje:
Valmista ensin caesarkastike: kuori ja hienonna valkosipulinkynsi, laita kaikki ainekset rypsiöljyä lukuunottamatta kapeaan korkeaan astiaan. Valuta öljy päälle. Laita sauvasekoitin kulhon pohjalle ja käynnistä. Nosta sauvasekoitin hitaasti ylös sen käydessä. Laita kastike maustumaan jääkaappiin.
Sulata sitten katkaravut ja suikaloi salaatti.
Täytä hodarisämpylät salaatilla, caesarkastikkeella, katkaravuilla ja parmesaanilastuilla.
Vaasan Dark Dog
Vaasan Street Food -tuoteperheen uusin tulokas Dark Dog on rukiinen hot dog -sämpylä. Täysjyväruista 26% sisältävä runsaskuituinen sämpylä on terveellisempi valinta sallittuun hodariherkutteluun.
Dark Dogin koostumus on ihanan muhkea ja maussa on aavistuksen verran makeutta. Dark Dogin pinta kiiltää, kuten pitääkin ja pinnalle on ripoteltu unikonsiemeniä. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa.
Tutustu