Ainesosat
1 kpl | |
1 kpl | Vaasan Ruispalaa |
½ dl | hummusta |
pieni pala | punakaalia |
2 | salaatinlehteä |
pari siivua | kurkkua |
pari siivua | tomaattia |
pari siivua | avokadoa |
pari suikaletta | paprikaa |
kourallinen | ituja |
tilkka | punaviinietikkaa |
tilkka | oliiviöljyä |
suolaa | |
pippuria | |
tuoreita yrttejä, esim. herneenversoa ja basilikaa |
Ohje:
Voitele Ruispalan puolikkaat hummuksella.
Suikaloi punakaali ohuelti ja mauste se suolalla, mustapippurilla, oliiviöljyllä ja punaviinietikalla.
Täytä Ruispala salaatilla, yrteillä, kurkulla, tomaatilla, paprikalla, avokadolla, iduilla ja punakaalilla. Paina kansi päälle ja kääräise leipä leivinpaperiin. Sido kiinni narulla.