Ainesosat
4 kpl | Vaasan kauratyynyjä |
400 g | kypsää porsaan kassleria |
2 dl | majoneesia |
1-2 rkl | dijon-sinappia |
suolaa | |
mustapippuria |
Ohje:
Lämmitä kassler kevyesti, jotta sitä on helpompi käsitellä. Revi kassler pieniksi paloiksi ja paista palaset paistinpannulla rapeaksi. Jäähdytä revittyä kassleria hieman ja mausta se majoneesilla ja dijon-sinapilla.
Vihannesslaw
Paprikamix (punainen, keltainen ja vihreä)
5 kevätsipulinvartta
1 fenkoli
200 g kaalia
1 pieni kesäkurpitsa
1 ruukku korianteria
Kastike
1 chili
1 valkosipulinkynsi
0,5 dl osterikastiketta/teriyakikastike
1,5 dl sweet chili -kastiketta
ripaus suolaa ja pippuria
2 rkl sitruunamehua
Pilko paprikat, sipulinvarret, fenkoli, kesäkurpitsa ja kaali ohuiksi suikaleiksi.
Valmista kastike. Pilko valkosipulinkynsi ja chili pieneksi ja laita kulhoon. Lisää niiden sekaan osterikastiketta sekä sweet chili -kastike, sitruunamehu sekä ripaus suolaa ja pippuria. Ole varovainen suolan kanssa, sillä sitä on jo valmiina sekä osteri- että chilikastikkeessa. Kaada kastike pilkottujen vihannesten sekaan. Anna maustua.
Kasslertyynyt ovat helppo ja värikäs herkku joko välipalana tai iltaruokana. Saat annoksesta ruokaisamman tarjoamalla lisukkeena vielä esimerkiksi riisiä tai paahdettuja perunoita.