Ainesosat
4 kpl | Vaasan The BRGR -hampurilaissämpylää |
4 kpl | ohutta lohifilettä |
sitruunamajoneesia tai aiolia | |
ruohosipulia ja rucolaa | |
Kurkkupikkelissi: | |
1/2 | kurkku |
1 rkl | väkiviinaetikkaa |
1/2 rkl | sokeria |
1 tl | suolaa |
Punasipulipikkelssi: | |
1 | punasipuli |
1/2 dl | valkoviinietikkaa |
1/2 rkl | sokeria |
ripaus | suolaa |
1/4 dl | rypsiöljyä |
Ohje:
Aloita valmistelemalla ensin pikkelssit:
Punasipulipikkelssi:
-
- Kuori ja viipaloi punasipuli
- Kuumenna valkoviinietikka ja sekoita sokeri ja suola sen joukkoon ja odota, että ne liukenevat
- Kaada liemi punasipulien päälle ja anna marinoitua vähintään 15 min. Sekoita välillä.
- Huuhdo sipulit kylmällä vedellä ja lisää öljy.
- HUOM! Voit tehdä kerralla isomman määrän, koska pikkelssi säilyy jääkaapissa n. viikon.
Kurkkupikkelssi:
-
- Raasta kurkku ja sekoita kaikki ainekset sekaisin
- Anna vetäytyä vähintään 20 min.
Grillaa lohifileet tai paista ne nopeasti pannulla ja paahda samalla sämpylät.
Kasaa burgerit: kasaa pohjiin halutessasi sitruunamajoneesia / aiolia, kasa rucolaa, kurkkupikkelssiä, lohifileet, sitruunamajoneesi / aioli, pikkelöity punasipuli, ruohosipuli ja kansi. Siitä sitten ääntä kohden, nauttien!
Vaasan The BRGR Gourmet burgerisämpylä
Muhkea ja kiiltäväpintainen premium brgr-sämpylä, jossa reilusti makua ja aavistuksen verran makeutta. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa ja pakkauksessa on 6 isoa sämpylää, joilla kokkaat nälkäisellekin kaveriporukalle.
Tutustu