Ainesosat
1 pss / 3 kpl | Vaasan Sub Sandwich -leipää |
8 | retiisiä |
1 | pieni kerä jääsalaattia |
2 rkl | ruohosipulia hienonnettuna |
12 kpl | valmiita kalapullia |
TARTARKASTIKE: | |
2 rkl | tilliä hienonnettuna |
2 rkl | ruohosipulia hienonnettuna |
1 dl | majoneesia |
1 dl | kermaviiliä |
2 tl | sinappia |
2 rkl | kurkkusalaattia |
Ohje:
Aloita valmistaminen kastikkeesta. Hienonna yrtit ja sekoita kaikki kastikkeen aineet keskenään.
Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi. Hienonna ruohosipuli.
Lämmitä kalapullia 220-asteisessa uunissa noin 5 minuutin ajan.
Avaa sämpylät niin, että saranapuoli pysyy ehjänä ja täytä sämpylät esilämmitetyillä kalapullilla. Lämmitä täytettyjä sämpylöitä 220 asteisessa uunissa 3–4 minuuttia.
Täytä kuumat kalapullaleivät kasviksilla ja tartarkastikkeella. Viimeistele ruohosipulilla.