Ainesosat

4 kpl Vaasan The BRGR -hampurilaissämpylää
4 Kalaonni-lahnapihviä
1 pihvitomaatti
jääsalaattia
valmista kurkkumajoneesia
Pikkelöity punasipuli:
1 punasipuli
0,5 dl punaviinietikkaa
1,5 dl vettä
1 dl sokeria

Ohje:

Viipaloi ensin puna­sipuli. Kiehauta sitten etikka, vesi ja sokeri ja jäähdytä hetki. Lisää sipuliviipaleet liemeen ja anna maustua 1–2 tuntia.

Lämmitä pihvejä uunissa 180 asteessa 12 min kiertoilmalla tai paistinpannulla voi-öljy-seoksessa miedolla lämmöllä muutama minuutti kummaltakin puolelta. Viipaloi tomaatti ja irrota salaatinlehdet. Lämmitä sämpylää hetki uunissa

Levitä sämpylän pohjaan ja kanteen kurkkumajoneesia. Aseta pohjalle salaatti, pihvi, tomaatti, kurkkumajoneesia ja punasipulia.


Vaasan The BRGR Gourmet burgerisämpylä

Muhkea ja kiiltäväpintainen premium brgr-sämpylä, jossa reilusti makua ja aavistuksen verran makeutta. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa ja pakkauksessa on 6 isoa sämpylää, joilla kokkaat nälkäisellekin kaveriporukalle.

Tutustu