Ainesosat
4 kpl | Vaasan The BRGR -hampurilaissämpylää |
4 | Kalaonni-lahnapihviä |
1 | pihvitomaatti |
jääsalaattia | |
valmista kurkkumajoneesia | |
Pikkelöity punasipuli: | |
1 | punasipuli |
0,5 dl | punaviinietikkaa |
1,5 dl | vettä |
1 dl | sokeria |
Ohje:
Viipaloi ensin punasipuli. Kiehauta sitten etikka, vesi ja sokeri ja jäähdytä hetki. Lisää sipuliviipaleet liemeen ja anna maustua 1–2 tuntia.
Lämmitä pihvejä uunissa 180 asteessa 12 min kiertoilmalla tai paistinpannulla voi-öljy-seoksessa miedolla lämmöllä muutama minuutti kummaltakin puolelta. Viipaloi tomaatti ja irrota salaatinlehdet. Lämmitä sämpylää hetki uunissa
Levitä sämpylän pohjaan ja kanteen kurkkumajoneesia. Aseta pohjalle salaatti, pihvi, tomaatti, kurkkumajoneesia ja punasipulia.
Vaasan The BRGR Gourmet burgerisämpylä
Muhkea ja kiiltäväpintainen premium brgr-sämpylä, jossa reilusti makua ja aavistuksen verran makeutta. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa ja pakkauksessa on 6 isoa sämpylää, joilla kokkaat nälkäisellekin kaveriporukalle.
Tutustu