Vegaaninen hampurilainen BBQ-savutofulla

BBQ-marinoidulla tofulla, lehtikaalisalaatilla, paahdetuilla punajuurilla ja hernehummuksella täytetty vegaaninen hampurilainen sopii myös arkiruoaksi. Näillä täytteillä saat tehtyä hyvät vegaaniset burgerit!

 

Reseptillä valmistat 4 burgeria.

 

Yksi burgeri sisältää arviolta:

  • 559 kcal
  • 25 g proteiinia
  • 43 g hiilihydraatteja
  • 29 g rasvaa (tyydyttyneitä rasvahappoja 4 g)
  • 10 g kuitua

Valmistusaika

Annosmäärä

BBQ-marinoidulla tofulla, lehtikaalisalaatilla, paahdetuilla punajuurilla ja hernehummuksella täytetty vegaaninen hampurilainen sopii myös arkiruoaksi. Näillä täytteillä saat tehtyä hyvät vegaaniset burgerit!

 

Reseptillä valmistat 4 burgeria.

 

Yksi burgeri sisältää arviolta:

  • 559 kcal
  • 25 g proteiinia
  • 43 g hiilihydraatteja
  • 29 g rasvaa (tyydyttyneitä rasvahappoja 4 g)
  • 10 g kuitua

Ainesosat

  • 4 kpl Vaasan hampurilaissämpylää, esim. Soft Bun
  • 1 pkt (300g) savutofua
  • 1 dl bbq-kastiketta
  • 4–5 isoa punajuurta

Lehtikaalisalaatti

  • 2 lehtikaalin lehteä
  • 1 porkkana
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl sinappia
  • Ripaus suolaa

Hernehummuskastike

  • 200 g pakasteherneitä
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • 1 rkl tahinia
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 1/2 tl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • Ripaus mustapippuria rouhittuna
  • 1/2 dl vegaanista majoneesia
Ohje: