Ainesosat 1 pussi Vaasan Ruissipsi Cheddar Juustoa tai Vaasan Ruissipsi Sourcream & Onionia hummusta pimientos de padróneja oliiveja marconamanteleita salamia tai muita leikkeleitä Ohje: Tee hummus näin: 1 pkt keitettyjä kikherneitä (n. 400 g), 1 dl oliiviöljyä, tarvittaessa 0,5 dl vettä , 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu, 1 rkl tahinia, 1 viipaloitu valkosipulin kynsi, 1 tl jauhettua juustokuminaa (jeera), suolaa. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa, käytä leikkuriosaa. Mausta suolalla. Pimientos de padrón: 300 g pimientos de padróneja, 1 rkl oliiviöljyä, sormisuolaa ja mustapippuria, jauhettua parmesaania Paista paprikoita öljyssä kuumalla pannulla ja kääntele niitä, kunnes niistä tulee kauniin värisiä, n. 3–5 min. Mausta suolalla ja pippurilla. Asettele vadille ja ripottele halutessasi pinnalle jauhettua parmesaania. Lisää leikkele, hummus, mantelit ja oliivit vadille.