Uunilohiburgeri

Arkiruokasuosikki uunilohi sukeltaa luontevasti myös hampurilaisen väliin vihreinä kavereinaan pinaatti, parsakaali, kurkku ja hernehummus.

 

Reseptillä valmistat 4 annosta. Valmistusaika: 45 min

Valmistusaika

Annosmäärä

Arkiruokasuosikki uunilohi sukeltaa luontevasti myös hampurilaisen väliin vihreinä kavereinaan pinaatti, parsakaali, kurkku ja hernehummus.

 

Reseptillä valmistat 4 annosta. Valmistusaika: 45 min

Ainesosat

  • 4 Vaasan hampurilaissämpylää, esim. The BRGR
  • 400 g lohifileetä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 150 g varsiparsakaalia
  • Öljyä paistamiseen
  • 1/2 kurkkua
  • 80 g babypinaattia

Hernehummusta

  • 200 g (pakaste) herneitä
  • 1/2 dl auringonkukansiemeniä
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 3 rkl basilikaa hienonnettuna
  • 2 rkl tahinia
  • 2 rkl sitruunan mehu
  • 1 tl suolaa
Ohje: