Uunijuustoleipä

Herkullinen ja helppotekoinen uunijuustoleipä on täydellinen valinta, kun haluat tarjota vieraille jotain erityistä. Näyttävä valinta niin arkeen kuin juhlaan!

 

Ismo Sipeläinen, Suomen Bocuse d’Or edustaja kaudelle 2024–2025, ideoi ravintoloille reseptiikkaa Lantmännen Unibaken Vaasan-leipien ja Arla Pron maitotuotteiden voimin. Ismon apuna on ollut Kaisa Laanemäe, joka on Ismon assistenttina kisakauden.

Valmistusaika

Annosmäärä

Herkullinen ja helppotekoinen uunijuustoleipä on täydellinen valinta, kun haluat tarjota vieraille jotain erityistä. Näyttävä valinta niin arkeen kuin juhlaan!

 

Ismo Sipeläinen, Suomen Bocuse d’Or edustaja kaudelle 2024–2025, ideoi ravintoloille reseptiikkaa Lantmännen Unibaken Vaasan-leipien ja Arla Pron maitotuotteiden voimin. Ismon apuna on ollut Kaisa Laanemäe, joka on Ismon assistenttina kisakauden.

Ainesosat

  • Vaasan Mestarin Kaurainen Perunaleipä
  • 200g Arla Loputon kermajuustoa
  • 50 g voita
  • ½ ruukkua lehtipersiljaa
  • 2 valkosipulinkynttä