Ainesosat 500 g broilerinfileetäMarinadi:Marinadi: 2 dl maustamatonta rasvaista jogurttia, esim. turkkilaista1 sipuli hienonnettunapala inkivääriä raastettuna2 pientä tulista kuivattua chiliä murskattuna1 dl tuoretta minttua hienonnettuna1 tl kurkumaa1 tl korianteria jauheena1 tl juustokuminaa jauheena1 tl garam masalaa ruokaöljyä paistamiseen5 palaa Vaasan Pieni Pyöreä Seesamia3-5 endiiviä tai muuta voimakasta salaattia Ohje: Leikkaa kanafileet kuutioiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja levitä kanojen päälle. Anna marinoitua yön yli. Paista kananpaloja kuumalla pannulla kunnes ovat kypsiä ja ripottele lopuksi näkkileipä murut päälle. Tarjoile kanapalat endiivin lehdiltä. Näin saat kivaa pikku naposteluruokaa.