Ainesosat 1 kpl Vaasan Ciabatta tai Vaasan Kauratyynyt 1 kpl pitkä chorizo -makkara Chimichurri -kastike ½ dl hienonnettua persiljaa ½ dl hienonnettua ruohosipulia tai kevätsipulia 1 rkl hienonnettua tuoretta oreganoa 1 iso kynsi murskattua valkosipulia ½ pieni punainen chili silputtuna ja siemenet poistettuina 1 rkl punaviinietikkaa 1 rkl sitruunamehua 2 ½ dl rypsiöljyä maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria Guacamole-dippi + Ruisnacho 1 pss Vaasan Ruissipsejä 1 avokado ½ limen mehu 1 rkl oliiviöljyä 1/4 chili suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan 2 rkl turkkilaista jugurttia Ohje: Valmista ensin kastike. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset kulhoon. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippurirouhetta. Valmista sitten guacamole-dippi murskaamalla haarukalla avokado ensin kulhoon. Lisää sitten limen mehu, chili, oliiviöljy, jugurtti sekä suola ja pippuri ja sekoita kunnes massa on tasaista. Anna makujen tasaantua hetki jääkaapissa. Paista chorizo-makkara pannulla kuumaksi. Kokoa leipä. Levitä halkaistun leivän väliin ensin Chimichurri-kastiketta ja nosta sisään paistettu chorizo-makkara. Nauti heti ja tarjoa lisänä guacamolea ja Vaasan Ruissipsejä.