Skagen voileipäkakku kevään juhliin
Runsas skagen-voileipäkakku hurmaa kevään ja kesän juhlissa. Ruisleipämuru tuo katkarapukakkuun sopivaa purutuntumaa ja mainiota lisämakua.
Vinkki: Voit valmista ylijäävistä paahtoleivän kuorista pangrattatoa eli köyhän miehen parmesaania. Katso ohje täältä.
Reseptistä tulee 15 annosta.
Valmistusaika 40 min + tekeytyminen 4 tuntia.
Valmistusaika
Annosmäärä
Runsas skagen-voileipäkakku hurmaa kevään ja kesän juhlissa. Ruisleipämuru tuo katkarapukakkuun sopivaa purutuntumaa ja mainiota lisämakua.
Vinkki: Voit valmista ylijäävistä paahtoleivän kuorista pangrattatoa eli köyhän miehen parmesaania. Katso ohje täältä.
Reseptistä tulee 15 annosta.
Valmistusaika 40 min + tekeytyminen 4 tuntia.