Herkullinen sienileipä kananmunalla

Valmista herkullinen sienileipä Vaasan Mestarin Kauraisesta Perunaleivästä, kauden ruokasienistä ja Arlan Crème Fraîchesta. Täydellinen valinta sienisesongin herkkuleiväksi.

 

Ismo Sipeläinen, Suomen Bocuse d’Or edustaja kaudelle 2024–2025, ideoi ravintoloille reseptiikkaa Lantmännen Unibaken Vaasan leipien ja Arla Pron maitotuotteiden voimin. Ismon apuna on ollut Kaisa Laanemäe, joka on Ismon assistenttina kisakauden.

Valmistusaika

Annosmäärä

Valmista herkullinen sienileipä Vaasan Mestarin Kauraisesta Perunaleivästä, kauden ruokasienistä ja Arlan Crème Fraîchesta. Täydellinen valinta sienisesongin herkkuleiväksi.

 

Ismo Sipeläinen, Suomen Bocuse d’Or edustaja kaudelle 2024–2025, ideoi ravintoloille reseptiikkaa Lantmännen Unibaken Vaasan leipien ja Arla Pron maitotuotteiden voimin. Ismon apuna on ollut Kaisa Laanemäe, joka on Ismon assistenttina kisakauden.

Ainesosat

  • Vaasan Mestarin Kaurainen Perunaleipä, 1 viipale per annos
  • 5 dl kauden ruokasieniä
  • 1 sipuli (kuutioitu)
  • 50 g Arla normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 dl Arla Pro Crème Fraîche 
  • ½ ruukkua ruohosipulia hienonnettuna
  • 4 kananmunaa