Rukiinen voileipäkakku

Rukiinen kinkkuvoileipäkakku hurmaa rapealla pohjallaan, johon on käytetty Vaasan Koulunäkki -näkkileipää. Voit käyttää kakkuun joko ricotta- tai raejuustoa.

Valmistusaika

Annosmäärä

Rukiinen kinkkuvoileipäkakku hurmaa rapealla pohjallaan, johon on käytetty Vaasan Koulunäkki -näkkileipää. Voit käyttää kakkuun joko ricotta- tai raejuustoa.

Ainesosat

  • n. 10 palaa Vaasan Koulunäkkiä

Täyte 1:

  • 200 g ricottajuustoa tai hienorakeista raejuustoa
  • 1 prk ranskankermaa
  • 2 suolakurkkua kuutioina
  • 100 g palvikinkkua kuutioina
  • 100 g aurajuustomurua

Täyte 2:

  • 1 kurkku raastettuna ja valutettuna
  • 4 dl maustamatonta jogurttia valutettuna
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna
  • ½-1 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria

Koristeluun:

  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • tilkka kermaa
  • ohuita kurkku- ja suolakurkkuviipaleita
  • salaatinlehtiä
  • tuoreita yrttejä
Ohje: