Ruistikut

Ruispaloista syntyy elokuvaillan makurikkain pikkupurtava. Dippaa valkosipuliset palat mehevään avokadohummukseen.

Valmistusaika

Annosmäärä

Ruispaloista syntyy elokuvaillan makurikkain pikkupurtava. Dippaa valkosipuliset palat mehevään avokadohummukseen.

Ainesosat

  • 1 Vaasan Ruispala
  • 1 rkl öljyä
  • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
  • 1 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna
  • Ripaus suolaa

Avokadohummus:

  • 240 g keitettyjä kikherneitä
  • 2 kypsää avokadoa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl tahinia
  • 3 rkl limetin mehua
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1/4 tl jauhettua juustokuminaa
  • Suolaa
Ohje