Ainesosat 1 pss Vaasan Ruissipsejä1 pss GoGreen Salaattisekoitus1 tl chilijauhetta½ tl jauhettua kuminaa½ tl mustapippuria½ tl suolaa1 tl öljyä½ fenkolia ohuina viipaleina½ kurkkua pitkinä suikaleina2 rkl valkoviinietikkaa2 rkl oliiviöljyä½ tl suolaa½ tl sokeria½ pnt tilliä2 dl majoneesia1 rkl sitruunamehua½ tl suolaa250 g mini-luumutomaatteja puolitettuna2 kpl kevätsipulinvartta ohuina renkaina200 g vihersalaattia Ohje: Lämmitä uuni 170 asteeseen. Sekoita kulhossa siementen joukkoon mausteet ja öljy. Levitä leivinpaperille siemenet ja paahda uunissa noin 12–15 minuuttia, kunnes siemenissä on paahtunut väri. Sekoita etikka, öljy, suola ja sokeri. Sekoita kastike kurkun ja fenkolin joukkoon ja anna maustua noin 10 minuuttia. Hienonna tilli joko veitsellä tai morttelissa. Sekoita joukkoon majoneesi ja sitruunamehu sekä suola. Yhdistä kurkku, fenkoli, tomaatit, kevätsipuli ja salaatti. Levitä vadille ja viimeistele murskatuilla Ruissipseillä, siemenillä ja tillimajoneesilla. Vinkki: Jos siemeniä jää, boostaa niillä aamujogurttisi!