Ainesosat 1 pss Vaaasan Ruissipsi Cheddar Juustoa1 pss Vaaasan Ruissipsi Cheddar Juustoa1 kpl punainen paprika reiluina paloina1 kpl punainen paprika reiluina paloina1 kpl keltainen paprika reiluina paloina1 kpl keltainen paprika reiluina paloina1 kg erilaisia kypsiä tomaatteja lohkottuna1 kg erilaisia kypsiä tomaatteja lohkottuna1 kpl punasipuli suikaleina1 kpl punasipuli suikaleina½ kurkku kuorittuna ja lohkottuna½ kurkku kuorittuna ja lohkottuna3 rkl kaprismarjoja3 rkl kaprismarjoja1-2 tl suolaa1-2 tl suolaa½ tl rouhittua mustapippuria½ tl rouhittua mustapippuria3 rkl punaviinietikkaa3 rkl punaviinietikkaa0,5 dl oliiviöljyä0,5 dl oliiviöljyä1 ruukku basilikaa1 ruukku basilikaa Ohje: Lämmitä uuni 220 asteeseen. Levitä paloitellut paprikat uunipellille ja pirskottele päällä oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Paahda uunissa noin 12 minuuttia, kunnes paprikan pinnassa on hyvä väri. Laita paprikat kulhoon ja peitä kelmulla. Anna hautua noin 15 minuuttia ja poista paprikoista kuori. Yhdistä kaikki kasvikset keskenään ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua 10 minuuttia. Lisää joukkoon viinietikka ja oliiviöljy. Sekoita tasaiseksi. Kokoa vadille kasviksia ja Ruissipsejä kerroksittain. Viimeistele tuoreella basilikalla. Vinkki: Jos panzanellaa jää, Jauha kaikki aineet yleiskoneessa Ruissipsejä lukuunottamatta karkeaksi tahnaksi ja sekoita vastakeitetyn pastan joukkoon. Lisää pinnalle Parmesan-juustoa ja murskattuja Ruissipsejä.