Ruispala mascarponella ja paahdetuilla viinirypäleillä

Sitkeä Vaasan Ruispalat Ohut Herkku -viipale paksulla mascarponekerroksella ja paahdetuilla viinirypäleillä on aamupalapöydän créme de la créme -annos. Reseptin on tehnyt: Say it with a cake!

Valmistusaika

Annosmäärä

Sitkeä Vaasan Ruispalat Ohut Herkku -viipale paksulla mascarponekerroksella ja paahdetuilla viinirypäleillä on aamupalapöydän créme de la créme -annos. Reseptin on tehnyt: Say it with a cake!

Ainesosat

  • 1 pkt Vaasan Ruispalat Ohut Herkkua
  • 250 g viinirypäleitä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • Suolaa ja mustapippuria
  • 100 g mascarponea
  • 1/2 sitruunan kuori raastettuna
  • Tuoretta timjamia
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
Ohje