Ruisleivällä kuorrutettu sipulikeitto
Tämän sipulikeiton maun salaisuus on tilkassa vehnäolutta. Alkoholi haihtuu keitettäessä kokonaan pois, mutta olut jättää keittoon miedon makean ja raikkaan sitruunaisen maun. Helpoin tapa haudutella keitto on nostaa se uuniin pariksi tunniksi, jolloin sitä ei tarvitse vahtia. Jos haluat rikastaa keittoa, paista joukkoon kourallinen metsäsieniä.
Valmiin keiton pinnalle ladotut, juustolla kuorrutetut leipäviipaleet pehmenevät keitossa suussasulaviksi.
Valmistusaika
Annosmäärä
Tämän sipulikeiton maun salaisuus on tilkassa vehnäolutta. Alkoholi haihtuu keitettäessä kokonaan pois, mutta olut jättää keittoon miedon makean ja raikkaan sitruunaisen maun. Helpoin tapa haudutella keitto on nostaa se uuniin pariksi tunniksi, jolloin sitä ei tarvitse vahtia. Jos haluat rikastaa keittoa, paista joukkoon kourallinen metsäsieniä.
Valmiin keiton pinnalle ladotut, juustolla kuorrutetut leipäviipaleet pehmenevät keitossa suussasulaviksi.