Ruishampurilainen grillatulla kanalla ja tsatsikilla

Raikkailla täytteillä ryyditetty ruishampurilainen maistuu kreikkalaisille mauille. Itse tehty tsatsiki kruunaa kesäisen herkun.

 

Reseptistä tulee 4 annosta

Valmistusaika 35 minuuttia

Valmistusaika

Annosmäärä

Raikkailla täytteillä ryyditetty ruishampurilainen maistuu kreikkalaisille mauille. Itse tehty tsatsiki kruunaa kesäisen herkun.

 

Reseptistä tulee 4 annosta

Valmistusaika 35 minuuttia

Ainesosat

4 kpl Vaasan Ruispalaa

4 broilerin ohutta yrttimarinoitua fileepihviä

1 rkl rypsiöljyä

1/2 tl suolaa

rouhaisu mustapippuria myllystä

 

Tsatsiki:

1/2 tuorekurkkua tai 1 avomaankurkku

2 valkosipulinkynttä

1/2 dl hienonnettua voimakasta minttua

2 dl kreikkalaista jogurttia

2 tl sitruunanmehua

1 tl hunajaa

1/4 tl suolaa

 

Lisäksi:

1 pieni kesäpunasipuli varsineen

1 ruukku rukolaa

100 g fetajuustoa

Ohje:
Tsatsiki: