Puolukka-maapähkinävoileipä

Amerikkalaisista maapähkinävoi-hilloleivistä mallia ottavat makeat leivät tehdään suomalaisella twistillä ruisleivästä ja puolukoista, ja aateloidaan aromikkaalla rosmariinisiirapilla! Näitä herkkuleipiä voi nauttia vähän paremmaksi aamiaiseksi, välipalaksi tai vaikka jälkiruoaksikin. Reseptin on meille tehnyt: Minska

 

Reseptillä valmistat 4 annosta.

 

Vinkki: Mikäli siirapin keittäminen ei nappaa, voit myös lisätä rosmariinin vaahtera- tai agavesiirapin joukkoon, ja jättää maustumaan vuorokaudeksi.

Valmistusaika

Annosmäärä

Amerikkalaisista maapähkinävoi-hilloleivistä mallia ottavat makeat leivät tehdään suomalaisella twistillä ruisleivästä ja puolukoista, ja aateloidaan aromikkaalla rosmariinisiirapilla! Näitä herkkuleipiä voi nauttia vähän paremmaksi aamiaiseksi, välipalaksi tai vaikka jälkiruoaksikin. Reseptin on meille tehnyt: Minska

 

Reseptillä valmistat 4 annosta.

 

Vinkki: Mikäli siirapin keittäminen ei nappaa, voit myös lisätä rosmariinin vaahtera- tai agavesiirapin joukkoon, ja jättää maustumaan vuorokaudeksi.

Ainesosat

  • 4 kpl Vaasan Ruispalat -leipää
  • n. 1 dl maapähkinävoita
  • 2 dl puolukoita (tuoreita tai pakaste)
  • 1 dl pekaanipähkinöitä

Rosmariinisiirappi

  • 1 dl vettä
  • 1 dl ruokosokeria
  • 2 oksaa tuoretta rosmariinia
Ohje