Puolukka-maapähkinävoileipä
Amerikkalaisista maapähkinävoi-hilloleivistä mallia ottavat makeat leivät tehdään suomalaisella twistillä ruisleivästä ja puolukoista, ja aateloidaan aromikkaalla rosmariinisiirapilla! Näitä herkkuleipiä voi nauttia vähän paremmaksi aamiaiseksi, välipalaksi tai vaikka jälkiruoaksikin. Reseptin on meille tehnyt: Minska
Reseptillä valmistat 4 annosta.
Vinkki: Mikäli siirapin keittäminen ei nappaa, voit myös lisätä rosmariinin vaahtera- tai agavesiirapin joukkoon, ja jättää maustumaan vuorokaudeksi.
Valmistusaika
Annosmäärä
Amerikkalaisista maapähkinävoi-hilloleivistä mallia ottavat makeat leivät tehdään suomalaisella twistillä ruisleivästä ja puolukoista, ja aateloidaan aromikkaalla rosmariinisiirapilla! Näitä herkkuleipiä voi nauttia vähän paremmaksi aamiaiseksi, välipalaksi tai vaikka jälkiruoaksikin. Reseptin on meille tehnyt: Minska
Reseptillä valmistat 4 annosta.
Vinkki: Mikäli siirapin keittäminen ei nappaa, voit myös lisätä rosmariinin vaahtera- tai agavesiirapin joukkoon, ja jättää maustumaan vuorokaudeksi.