Portobelloburgerit

Portobelloburgerit maistuvat vegehampurilaisten ystäville. Tee burgerista ateria lisämäällä kylkeen halloumiranskalaiset ja dippiä.

 

Reseptillä valmistat 4 annosta. Valmistuaika: 15 min + keittäminen 15 min + kypsennys 5 min

Valmistusaika

Annosmäärä

Portobelloburgerit maistuvat vegehampurilaisten ystäville. Tee burgerista ateria lisämäällä kylkeen halloumiranskalaiset ja dippiä.

 

Reseptillä valmistat 4 annosta. Valmistuaika: 15 min + keittäminen 15 min + kypsennys 5 min

Ainesosat

  • 4 Vaasan burgerisämpylää, esim. The BRGR
  • 4 isoa portobellosientä
  • 2 rkl timjamia hienonnettuna
  • 1/2 dl öljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria rouheena

Pikkelisipuli

  • 1 iso punasipuli
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl vettä
  • 2 rkl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 rkl sinapinsiemeniä

Parmesaani-sitruunamajoneesi

  • 2 dl majoneesia
  • 1 dl parmesaania raasteena
  • 1/2 sitruunankuori
  • 2 tl sitruunamehua

Lisäksi

  • 6-7 dl babypinaattia

Halloumiranskalaiset

  • 400 g halloumijuustoa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl savupaprikajauhetta
  • 1/4 tl mustapippuria rouheena
  • 5 dl rypsiöljyä kypsentämiseen

Dippi

  • 2 dl turkkilaista jogurtia
  • 2-3 tl sriracha-chilikastiketta
Ohje
Halloumiranskalaiset ja dippi