Parsakaali-porokeitto ja piparjuuri-ruiskolmioita

Nopeasti valmistuva parsakaalikeitto viimeistellään suolaisella kylmäsavustetulla porolla. Lempeän makuisen keiton pariksi sopivat terävän tulisella piparjuuritahnalla sipaistut ruiskolmiot.

Valmistusaika

Annosmäärä

Nopeasti valmistuva parsakaalikeitto viimeistellään suolaisella kylmäsavustetulla porolla. Lempeän makuisen keiton pariksi sopivat terävän tulisella piparjuuritahnalla sipaistut ruiskolmiot.

Ainesosat

  • 600 g parsakaalia
  • 1 (150 g) iso jauhoinen peruna
  • 80 g kylmäsavuporopaistiviipaleita
  • 1 l kasvislientä
  • 200 g sulatejuustoa
  • 1/2 dl hienonnettua kirveliä
  • Suolaa

Piparjuuri-ruiskolmiot:

  • 4 viipaletta Vaasan Ruispalat Ohut Herkkua
  • 1/2–1 dl piparjuuritahnaa
  • (tuorejuustoa tai raejuustoa)
Ohje
Piparjuuri-ruiskolmiot