Parsa ja prosciutto kaura-pellavapalat

Gluteenittomuuden ei tarvitse olla mautonta. Sen todistaa tämä herkullinen ja gluteeniton parsan ja prosciutton yhteen liittävä leipä, joka sopii tarjottavaksi niin rentoihin aamupalahetkiin kuin illanistujaisiin.

 

Leipänä toimii mikä tahansa suosikkisi gluteenittomasta Free From -tuoteperheestä.

Valmistusaika

Annosmäärä

Gluteenittomuuden ei tarvitse olla mautonta. Sen todistaa tämä herkullinen ja gluteeniton parsan ja prosciutton yhteen liittävä leipä, joka sopii tarjottavaksi niin rentoihin aamupalahetkiin kuin illanistujaisiin.

 

Leipänä toimii mikä tahansa suosikkisi gluteenittomasta Free From -tuoteperheestä.

Ainesosat

  • 4 kpl Vaasan Free From Kaura-pellavapalaa
  • 4 kananmunaa
  • 12 kpl vihreää tankoparsaa
  • 4 viipaletta Prosciutto-kinkkua
  • 4 rkl kevytmajoneesia
  • 100 g babypinaattia
  • Sormisuolaa ja mustapippuria
Ohje