Mustamakkara-hodari

Suomalaisia perinneherkkuja voi yhdistää katuruokaan. Hodarin väliin sopii mustamakkara klassisena makuparinaan puolukka. Kyytiin mahtuu myös kirkasta coleslawta ja ranskankermaa.

 

Vinkki! Voit halutessasi tehdä kastikkeen myös majoneesista ja puolukasta.

Valmistusaika

Annosmäärä

Suomalaisia perinneherkkuja voi yhdistää katuruokaan. Hodarin väliin sopii mustamakkara klassisena makuparinaan puolukka. Kyytiin mahtuu myös kirkasta coleslawta ja ranskankermaa.

 

Vinkki! Voit halutessasi tehdä kastikkeen myös majoneesista ja puolukasta.

Ainesosat

  • 8 Vaasan hodarisämpylää, esim. Soft Dog
  • 400 g mustaamakkaraa
  • Voita tai rypsiöljyä paistamiseen
  • Puolukoita

Kirkas coleslaw

  • 150 g valkokaalia
  • 1 iso porkkana
  • 1/2 dl rypsiöljyä
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1/2 tl suola
  • Ripaus mustapippuria rouhittuna

Puolukkaranskankerma

  • 200 g ranskankermaa
  • 1 dl puolukoita
  • 1/4 tl suolaa
  • Ripaus sokeria
Ohje