Lehtikaalipasta ja ruis-pangrattatoa
Pangrattato on köyhänmiehen versio parmesaanista – italiaksi pane tarkoittaa leipää ja grattato raastettua. Hävikin taltuttamisen lisäksi ruismurut antavat makua ja rakennetta pasta-annokseen. Lehtikaalipastan väri piristää jopa pimeimpiä talvipäiviä. Reseptin on luonut meille Tara Junker.
Reseptistä valmistat annoksen neljälle hengelle. Valmistusaika 20 minuuttia
Valmistusaika
Annosmäärä
Pangrattato on köyhänmiehen versio parmesaanista – italiaksi pane tarkoittaa leipää ja grattato raastettua. Hävikin taltuttamisen lisäksi ruismurut antavat makua ja rakennetta pasta-annokseen. Lehtikaalipastan väri piristää jopa pimeimpiä talvipäiviä. Reseptin on luonut meille Tara Junker.
Reseptistä valmistat annoksen neljälle hengelle. Valmistusaika 20 minuuttia