Lämmin savulohivoileipä

Savulohileipä on suomalaisten ehdoton herkku! Tämä versio lämpimästä savulohileivästä on tämän syksyn must. Valmista vain savulohitäyte, täytä Ruispalat ja paista uunissa n. 6–8 minuuttia.

 

Resepti on neljälle leivälle.

Valmistusaika

Annosmäärä

Savulohileipä on suomalaisten ehdoton herkku! Tämä versio lämpimästä savulohileivästä on tämän syksyn must. Valmista vain savulohitäyte, täytä Ruispalat ja paista uunissa n. 6–8 minuuttia.

 

Resepti on neljälle leivälle.

Ainesosat

  • 4 viipaletta Vaasan Ruispaloja
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl pikkelöityä punsipulia
  • 0,5 dl juustoraastetta
  • 150 g savulohta
  • 150 g smetanaa
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta tilliä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl pippuria
Ohje