Kylmä tsatsikikeitto ja feta-rucolaleivät
Kesäpäivän kylmä tsatsikikeitto on supernopea valmistaa, ja se kulkeutuu kätevästi piknikille kylmälaukussa pulloon pakattuna. Maku vain paranee, kun keitto saa huilata hetken jääkaapissa ennen syömistä. Jos perheen pienimmät karttavat tujua valkosipulia, voi sen määrää vähentää – tai sen voi jopa jättää pois. Valkosipulin voi myös puristaa tai viipaloida suoraan lautasille, jolloin maku on raikkaan terävä. Fetajuustolla ja rucolalla täytetyt kaurakolmioleivät ruokaistavat keittoaterian.
Valmistusaika
Annosmäärä
Kesäpäivän kylmä tsatsikikeitto on supernopea valmistaa, ja se kulkeutuu kätevästi piknikille kylmälaukussa pulloon pakattuna. Maku vain paranee, kun keitto saa huilata hetken jääkaapissa ennen syömistä. Jos perheen pienimmät karttavat tujua valkosipulia, voi sen määrää vähentää – tai sen voi jopa jättää pois. Valkosipulin voi myös puristaa tai viipaloida suoraan lautasille, jolloin maku on raikkaan terävä. Fetajuustolla ja rucolalla täytetyt kaurakolmioleivät ruokaistavat keittoaterian.