Köyhät ritarit ja raparperi-chutney

Köyhät ritarit maistuvat niin pitkällä aamiaisella kuin kesäisenä jälkiruokanakin. Pehmeä mascarponevaahto ja kirpakka raparperi-chutney viimeistelevät herkullisen annoksen. 

Reseptistä tulee 4 annosta

Valmistusaika

Annosmäärä

Köyhät ritarit maistuvat niin pitkällä aamiaisella kuin kesäisenä jälkiruokanakin. Pehmeä mascarponevaahto ja kirpakka raparperi-chutney viimeistelevät herkullisen annoksen. 

Reseptistä tulee 4 annosta

Ainesosat

Paistamiseen:

  • 4 rkl öljyä tai voita

Raparperi-chutney:

  • 250 g raparperia
  • 1 dl sokeria
  • 1-2 rkl vettä
  • 1/2 tl garam masalaa

Mascarponevaahto:

  • 1 dl kuohukermaa
  • 100 g mascarponejuustoa
  • 1 rkl tomusokeria
Raparperi-chutney:
Ohje: